Известие

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на шарнири, къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    На ябълковидния болт не може да има полиуретан
    Хайде де, я виж снимките на нашите "специалисти" как се червенеят вътре. Ти ще им кажеш

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Хайде де, я виж снимките на нашите "специалисти" как се червенеят вътре. Ти ще им кажеш
      Щом има кой да плаща за това.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Това,че е червено,не означава ,че е полиуретан.Пластмаси има сто вида и цветове какви ли не.Пауърфлекса също е полиуретан,а пък е син
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          Това,че е червено,не означава ,че е полиуретан.Пластмаси има сто вида и цветове какви ли не.Пауърфлекса също е полиуретан,а пък е син
          Разбрахте ме какво искам да кажа

Comment

Понеже и аз искам да направя рециклиране на долни носачи ,някаква по-конкретна информация за човек занимаващ се с това покрай София или Пазарджик ?Първият път си купих нови,уж хубави по 170лв бройката ,изкараха 20к километра и това им беше.
            'You cannot be classed a proper petrol head until you have owned an Alfa Romeo' -Jeremy Clarkson

Comment

Първоначално публикувано от GeorgiIvanov147 Покажи съобщение
              Понеже и аз искам да направя рециклиране на долни носачи ,някаква по-конкретна информация за човек занимаващ се с това покрай София или Пазарджик ?Първият път си купих нови,уж хубави по 170лв бройката ,изкараха 20к километра и това им беше.
              каква марка бяха?

Comment

Първоначално публикувано от GeorgiIvanov147 Покажи съобщение
                за това зимай за по 60 лева Ith пак 20к искарват и е на цената на рециклажа ...
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

каква марка бяха?
                  Не знам колега,в сервиз ми ги поръчаха и сложучиха,като "най-добър избор"
                  'You cannot be classed a proper petrol head until you have owned an Alfa Romeo' -Jeremy Clarkson

Comment

Сложили са ти някой боклук и са ти взели парите само. Не се прави така колега.
                    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

DAITE ADRES KONTAKT NA 4OVEKA OT VARNA ZA RECIKLIRANE

Колега, моля изключвай CAPS LOCK и пиши на кирилица!
                      Last edited by tonov; d.m.y г., 15:28.

Comment

Варна

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                        А пък има хора които ги рециклират без да струговат носача, при което няма никаква опасност, аз съм с такива от години и издържат в пъти повече от нови носачи. Ако някой го интересува лс, човека е във Варна.
                        Колега, аз бях рециклирал веднъж във Варна и издържаха супер дълго, но не знам къде ги бяха правили. Масйтора ги беше закарал някъде. Можеш ли да ми дадеш някакъв контакт?
                        Алфа Ромео 156 1.6 TS 2002 г. - бивша
                        Алфа Ромео 156 1.6 TS Distinctive 2002 г. - бивша
                        Алфа Ромео 156 1.9 JTD 16V 2003 г.
                        http://www.parts.bg/ - Сайт за авточасти втора употреба

Comment

Working...
                        X